Gratis isolatie upgrade

VOOR DUURZAAM WOONPLEZIER

We staan je ontzettend graag bij om je (ver)bouwplannen om te zetten in realiteit. Als toonaangevende specialist leveren wij kwalitatieve toepassingen in een mooi design én met oog voor duurzaamheid. Samen kijken we naar een oplossing op maat van jouw project.

Niet alleen de kwaliteit van het product zetten wij voorop, ook een kwalitatieve plaatsing, is voor ons van uiterst belang. Daarnaast voldoen al onze systemen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie, omdat enkel het beste voor jou goed genoeg is!

Actie: ontvang een gratis isolatie upgrade op je ramen, deuren van Reynaers Aluminium tot 31 oktober 2022. U wilt toch ook besparen op uw energiefactuur?

Onze waarden

Peeters Ramen en Deuren

Vlotte & eerlijke communicatie

Laat je weten dat je een offerte wilt? Dan komen we zo snel mogelijk langs voor de opmetingen. Meestal lukt ons dit binnen de 2 weken. Over de planning van de opmetingen tot de uitvoering communiceren we helder en vlot om je zorgen zo volledig mogelijk weg te nemen.

Mooie resultaten

Peeters Ramen en Deuren bestaat al 20 jaar. In deze tijd hebben we al heel wat gerealiseerd. Bekijk onze realisaties om inspiratie op te doen!

Betrouwbare garanties

De eerste paar jaar heb je onder andere garantie op het sluitwerk, rolluikmotoren… We herstellen jouw buitenschrijnwerk zo snel mogelijk als wij het geplaatst hebben. Valt het nog onder garantie? Dan is dit natuurlijk gratis. Merk je bijvoorbeeld condens in het glas? Dan komen we het gratis vervangen.

Goede nazorg

Onze taak stopt niet na het plaatsen van jouw buitenschrijnwerk. Als klant geniet je van herstellingen tegen een heel gangbaar tarief bij bijvoorbeeld storm schade.