Voor alle bouwstijlen

Aluminium Deuren

Wil je graag dat jouw deuren aandacht trekken en jouw huis helemaal ‘af’ maken? Een prachtige voordeur krijgt dit voor elkaar. Voeg dan wat deuren toe die erbij passen en je hebt een plaatje dan helemaal klopt. Aluminium deuren hier een goede keuze voor. Ze passen bij veel verschillende bouwstijlen en isoleren enorm goed. Ook voor inbraakbeveiliging zijn ze bij de beste.

Voordelen van aluminium deuren

Aluminium is een veelzijdig materiaal met een reeks voordelen. Het is niet enkel een sterk materiaal, maar het is ook beschikbaar in allerlei verschillende afwerkingen en kleuren. We sommen de voordelen even op.

  • Afwerkingen en kleuren voor elke stijl: veel mensen denken dat aluminium deuren enkel thuishoren in moderne huizen. Dit klopt niet. Doordat het zo personaliseerbaar is, vind je altijd wel een variant die perfect bij de stijl van je huis past.
  • Duurzaam: aluminium is 100% recycleerbaar en behoudt al zijn eigenschappen na recyclage. Hierdoor is het een zeer duurzaam materiaal. Ook gaat het heel lang mee als je het goed onderhoudt.
  • Onderhoudsvriendelijk: je hoeft aluminium deuren maar af en toe schoon te maken om de positieve eigenschappen lang te behouden. Hiervoor heb je enkel water, reinigingsmiddel en een spons nodig.

Aluminium deuren zijn enorm duurzaam

Als je de reinigingstips correct opvolgt, dan behoudt je nieuwe aluminium deur de schoonheid en beschermende eigenschappen tot 30 jaar lang. Dit is een extreem lange levensduur in vergelijking met andere materialen.

Daarnaast is veiligheid natuurlijk ook belangrijk. Daarom zijn onze deuren uitgerust met alles wat je nodig hebt voor extra inbraakbeveiliging. Op maat gemaakte aluminium deuren passen naadloos bij de rest van je huis en brengen hierdoor de isolatie en duurzaamheid naar het hoogste niveau.

Extra luchtkamers in de aluminium profielen zorgen voor een sterkere thermische en akoestische isolatie. Zo geniet je in de winter van een aangenaam warm huis en in de zomer van een koel huis, zonder geluidsoverlast.

Je verdient de investering terug

Jouw energiefactuur zal goedkoper zijn dan bij alternatieven omdat aluminium zo’n goede isolator is. In de winter kan je zonder veel te stoken genieten van een warme thuis en in de zomer hou je het gemakkelijk lekker fris.

Een aluminium deur gaat tientallen jaren mee als je ze regelmatig onderhoudt, een kleine tijdsinvestering omdat het onderhoud zo gemakkelijk is. Je zal niet snel nieuwe deuren moeten aankopen. Zonder zorgen lang genieten met aluminium deuren.

Aluminium deuren zijn heel duurzaam en onderhoudsvriendelijk, hierdoor zijn ze zo’n goede investering. Ze gaan met weinig moeite heel lang mee. Je kan er dus lang mee genieten van een lagere energiefactuur, zonder veel tijd (en geld) te steken in het onderhoud.

Aluminium deuren passen in elk huis

Aluminium deuren passen net als aluminium ramen goed bij de moderne stijl. Maar dit is niet de enige stijl waar ze een echte toevoeging zijn. Verschillende afwerkingen en kleuren maken een aluminium deur enorm veelzijdig. Een mooi voorbeeld hiervan is een gedetailleerde afwerking met een houtkleur om jouw klassieke thuis echt ‘af’ te maken.

Iedereen vindt wel een aluminium deur die perfect past bij hun project. We maken al onze aluminium deuren op maat. Hierdoor sluiten ze mooi aan bij de rest van jouw huis. Dit heeft natuurlijk ook een positief effect op de isolatie.

Aluminium deuren zijn beschikbaar in honderden verschillende kleuren (alle RAL-kleuren). Door de deur te poederlakken en/of te anodiseren, krijg je een kleur van hoge kwaliteit. Poederlakken gebeurt voor matte kleuren, glanzende kleuren, houtkleuren, metaalafwerking… Het anodiseren benadrukt de aluminiumstructuur van de deur.

Voor deurpanelen werken we samen met Frager. Zo ben je zeker dat het paneel van hoge kwaliteit is.

We raden voor nieuwbouw een vleugeloverdekkende deur aan. Deze heeft de meest moderne look van alle deuren op de markt.

Voor aluminium deuren werken we samen met Reynaers Aluminium en ons glas komt van Saint-Gobain. Kwaliteit gegarandeerd met deze toppartners.