Toebehoren

Screens, rolluiken, vliegenramen, gevelbekleding & zonneschermen

Met een terrasoverkapping van Renson creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Een plaats om in elk seizoen tot rust te komen.

Om optimaal te genieten van jouw ramen en deuren heb je natuurlijk ook toebehoren nodig zoals screens, rolluiken en vliegenramen.

Om je terras van schaduw te voorzien, kan je kiezen om een zonnescherm te plaatsen. Zo geniet je in de zomer van aangename schaduw aan tafel, bij je ligstoel…

Wil je jouw gevel een unieke look geven? Kies dan voor aluminium gevelbekleding of de houten variant die deze look nabootst!

Onze waarden

Peeters Ramen en Deuren

Vlotte & eerlijke communicatie

Laat je weten dat je een offerte wilt? Dan komen we zo snel mogelijk langs voor de opmetingen. Meestal lukt ons dit binnen de 2 weken. Over de planning van de opmetingen tot de uitvoering communiceren we helder en vlot om je zorgen zo volledig mogelijk weg te nemen.

Mooie resultaten

Peeters Ramen en Deuren bestaat al 20 jaar. In deze tijd hebben we al heel wat gerealiseerd. Bekijk onze realisaties om inspiratie op te doen!

Betrouwbare garanties

De eerste paar jaar heb je onder andere garantie op het sluitwerk, rolluikmotoren… We herstellen jouw buitenschrijnwerk zo snel mogelijk als wij het geplaatst hebben. Valt het nog onder garantie? Dan is dit natuurlijk gratis. Merk je bijvoorbeeld condens in het glas? Dan komen we het gratis vervangen.

Goede nazorg

Onze taak stopt niet na het plaatsen van jouw buitenschrijnwerk. Als klant geniet je van herstellingen tegen een heel gangbaar tarief bij bijvoorbeeld storm schade.