Schüco

PVC ramen van Schüco

Schüco ramen en deuren uit PVC zijn een budgetvriendelijke oplossing voor al jouw renovatie- en nieuwbouwprojecten. Doordat PVC een lage warmtegeleiding heeft, isoleert het als geen ander.

Bij Peeters Ramen en Deuren kiezen we bewust voor kwaliteit. Daarom werken we samen met een Belgische Schüco ramenfabrikant. Schüco is een merk dat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Kwaliteit tot in het kleinste detail

Met onze Schüco ramen en deuren kiezen we nog meer voor comfort, veiligheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie. Om deze kwaliteit verder te benadrukken geeft onze fabrikant 12 jaar garantie op de kleurechtheid, vormvastheid en hang- en sluitwerk. Dit is binnen de PVC markt ongezien.

100% Belgische Schüco PVC ramen

Het lokaal produceren van onze ramen en deuren is voor ons erg belangrijk. Dit zorgt voor plaatselijke tewerkstelling. Bovendien houden we het volledige proces goed onder controle en kan er makkelijk bijgestuurd worden indien nodig. Op die manier garanderen we steeds een topkwaliteit.

Schüco Classic profiel

Een kunststofraam van Schüco is steeds voorzien van een 7 kamerprofiel met extreme isolatie-eigenschappen. Dit wordt gecombineerd met 3 EPDM dichtingsniveaus om een optimale bescherming te bieden tegen wind, regen en geluid. Door het standaard toepassen van de extra EPDM midden dichting behaalt het Schüco systeem het Passivhaus-niveau conform Rosenheim.

Dikwandig en gegalvaniseerd staal vormen de kern en de stabiliteit van elk Schüco PVC raam. Met het Classic profiel en alle andere profiel reeksen, kies je voor deze Duitse topkwaliteit.

Moderne “Plana” profiel

Via onze Belgische Schüco fabrikant, kunnen we jullie een exclusief Schüco product aanbieden: het PLANA profiel.

Met zijn strakke en moderne lijnen, beantwoordt de PLANA vleugel aan de eisen van de moderne architectuur en vormt hij zo een strak en budgetvriendelijk alternatief voor aluminium ramen.

Tijdloze “Rustic” profiel

Met de RUSTIC hebben we verder nog een exclusief product in de aanbieding.

De RUSTIC vleugel onderscheidt zich door zijn tijdloos en klassiek karakter. Het product leent ideaal voor landelijke woningen. 

Kleuren en texturen voor elke stijl

Hedendaags, tijdloos modern of landelijk? Een woning bouwen of renoveren vraagt heel wat esthetische keuzes. Ramen en deuren kiezen is misschien wel één van de belangrijkste stappen, want passend buitenschrijnwerk en vooral de kleur accentueert het karakter van je woning. Welke kleur en textuur kies je? Het antwoord vind je in een ruim aanbod van 70 kleuren dat eindeloos veel mogelijkheden biedt voor zowel binnen als buiten.

Onze kunststof ramen zijn duurzaam en ongevoelig voor licht en vocht dankzij een UV-bestendige kleurfolie en vragen bijzonder weinig onderhoud.