Zonnewering & Privacy

Screens

Zonlicht is onze vriend. Het geeft ons een warm gevoel in huis dat onvervangbaar is. Maar wanneer het heel warm is en je veel beglazing hebt in huis, moet je de zon zo goed mogelijk buiten houden. Screens zijn hier een fantastische oplossing voor. Ze zorgen ook voor privacy wanneer je het nodig hebt.

Ook op zoek naar ramen en deuren? Bekijk dan onze pagina’s over PVC en aluminium.

Zonwerende screens

Je kan screens plaatsen aan zowel de binnenkant van je huis als de buitenkant. We raden aan om ze aan de buitenkant van je beglazing te plaatsen. Zodra de zon op je glas staat, zal je woning beginnen opwarmen. In goed geïsoleerde woningen krijg je deze warmte amper nog buiten als je geen airconditioning hebt.

Een screen langs de buitenkant voorkomt dat de zon in contact komt met je beglazing. Hierdoor zal je woning aangenaam koel blijven in de zomer. Dit merk je zeker en vast ook op je energiefactuur omdat je geen machines moet inschakelen om je huis af te koelen.

Met deze oplossing beperk je ook de lichtinval zo veel als je wilt. Handig voor bijvoorbeeld je thuiswerkkantoor en natuurlijk de tv in je salon.

Design dat bij elke stijl past

Screens zijn veelzijdige oplossingen voor zowel warmte buiten te houden als lichtinval te beperken en je privacy te verhogen. Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat deze oplossing bij de stijl van je huis past.

Om deze reden zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren en types. Iedereen vindt wel een screen dat perfect past bij hun huis, of het nu gaat om een moderne, klassieke of landelijke woning.

Onze stijlvolle screens halen we bij onze kwaliteitsvolle partner Wilms. Deze staat garant voor een lange levensduur zodat je zonder zorgen kan genieten!

Geautomatiseerde screens

Geautomatiseerde screens zijn een goede keuze voor iedereen. Je kan ze gemakkelijk verstellen aan de hand van een afstandsbediening of je smartphone. Hierdoor moet je niet telkens naar de beglazing wandelen om ze handmatig naar boven of beneden te schuiven.

Je kan geautomatiseerde screens ook instellen om op een bepaald uur te openen en sluiten. Denk aan een screen dat opengaat wanneer het tijd is om op te staan. Nog een voorbeeld: screens die automatisch sluiten wanneer je naar het werk vertrekt. Je bent dan zeker dat ze doorheen de dag er alles aan doen om de warmte buiten te houden.