Isoleert als geen ander

PVC Ramen

Deze ramen worden almaar populairder. Maar waarom? Ze zijn een budgetvriendelijke oplossing voor je project en er zijn ook andere voordelen ten opzichte van alternatieven zoals houten ramen. PVC ramen kopen is dus een slimme zet in de huidige economie.

Door de lage warmtegeleiding van PVC isoleert het als geen ander. Een ander voordeel? Het assortiment kleuren en afwerkingen is enorm. Je kunt ze hierdoor gebruiken bij elk project, ongeacht de bouwstijl.

Dankzij onze samenwerking met Schüco haal je echt Belgische kwaliteit in huis. Hierdoor kan je lang genieten van jouw nieuwe PVC ramen.

+20 jaar ervaring

Jouw partner voor PVC ramen en toebehoren

Peeters Ramen en Deuren is jouw ideale partner voor PVC ramen. We helpen jou graag met alles wat je nodig hebt op vlak van ramen en toebehoren zoals rolluiken, vliegenramen, screens…

Onze levertermijnen zijn zeer kort, hierdoor kunnen we jouw nieuwe ramen zeer snel komen installeren. Qua nazorg en onderhoud kan je rekenen op een correcte, vlotte service door onze experts.

Dankzij onze ervaring kunnen we een goede service en kwaliteit garanderen tegen een scherpe prijs! Vraag je offerte aan en krijg binnen de 2 weken een duidelijk voorstel. Spring gerust eens binnen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Tot zo?

PVC ramen, je kan erop rekenen voor tientallen jaren

PVC ramen gaan heel lang mee door ze te verstevigen met een stalen binnenkader. Hiernaast wil je natuurlijk ook dat slijt geen kans krijgt en dat het raam zijn kleur lang behoudt. De unieke eigenschappen van PVC zorgen ervoor dat je je hierover geen zorgen moet maken.

Als je goed zorg draagt voor het PVC, gaat het lang mee. Je wilt niet elke maand een stuk tijd opofferen voor het onderhoud van je ramen, dat is logisch.

PVC of kunststof ramen zijn één van de makkelijkst te onderhouden ramen omdat je ze niet moet schilderen, schuren of lakken en je krijgt ze makkelijk proper. Bij het reinigen is een spons, water en een beetje reinigingsmiddel voldoende.

PVC ramen prijs-kwaliteit bij de beste

De voornaamste grondstof van deze ramen is relatief goedkoop. We schrijven voornaamste omdat de PVC wordt aangevuld met staal om de duurzaamheid en inbraakbeveiliging naar een hoger niveau te brengen.

Door een relatief goedkoop materiaal te verstevigen met een duurder, sterker materiaal geniet je van een aangename prijs voor topkwaliteit.

Onze PVC komt van Schüco en ons glas van Saint-Gobain. Twee toppartners die garant staan voor de beste kwaliteit.

Wil je graag PVC ramen kopen? Neem dan contact op!

PVC ramen kopen voor de beste isolatie

PVC heeft een lage warmtegeleiding. Dit zorgt ervoor dat deze ramen temperatuur goed binnen of buiten houden. Hierdoor moet je minder stoken in de winter en blijft het aangenaam koel in de zomer. Niet enkel een voordeel qua comfort, maar ook merkbaar op het prijskaartje van jouw energieverbruik!

Voor velen is het belangrijk dat de akoestische isolatie van hoge kwaliteit is. Met deze ramen doe je jezelf een plezier. Geluid van buitenaf geraakt moeilijk binnen en jouw eigen geluid wordt geneutraliseerd.

Doordat de ramen zo goed isoleren en stevig zijn, voldoen ze aan de strengste huidige bouwnormen. Een hot topic tegenwoordig, waar jij geen rekening mee hoeft te houden!

Op zoek naar een alternatief voor PVC ramen? Bekijk dan onze pagina over aluminium ramen.

Werkwijze en nazorg

We werken graag op een efficiënte manier. Hoe doen we dit? Door snel langs te komen voor de opmeting en een offerte te sturen in minder dan 2 weken. Combineer dit met een transparante communicatie over de planning en prijzen… en je hebt een aangename samenwerking!

Hebben wij jouw raam geplaatst en heeft jouw raam schade opgelopen? We komen zo snel mogelijk langs om het te repareren of vervangen tegen een voordelig tarief. Heb je nog garantie? Dan is dit natuurlijk gratis! Meer info hierover op onze pagina herstellingen.

Veel gestelde vragen over PVC ramen

Ja, PVC ramen zijn geschikt voor alle soorten huizen, van oudere woningen tot moderne woningen. Ze kunnen worden geproduceerd in verschillende kleuren en afwerkingen om bij elk type huis te passen.

De gemiddelde levensduur van PVC ramen is ongeveer 25-30 jaar, maar dit kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en de installatie.

Ja, PVC ramen kunnen gerecycleerd worden. Er zijn zelfs bedrijven die zich specifiek richten op het recycleren van PVC ramen.

Ja, PVC ramen zijn energiezuinig vanwege hun isolerende eigenschappen, waardoor ze bijdragen aan het verminderen van energieverbruik en lagere energierekeningen.