Isoleert als geen ander

PVC Ramen

PVC ramen worden almaar populairder. Maar waarom? Ze zijn niet enkel een budgetvriendelijke oplossing voor je project, maar er zijn ook andere voordelen ten opzichte van alternatieven zoals houten ramen.

Door de lage warmtegeleiding van PVC isoleert het als geen ander. Nog een voordeel is het feit dat het assortiment aan kleuren en afwerkingen enorm is. Je kunt ze hierdoor gebruiken bij elk uniek bouwproject.

PVC ramen, je kan erop rekenen voor tientallen jaren

PVC ramen gaan heel lang mee door ze te verstevigen met een stalen binnenkader. Hiernaast wil je natuurlijk ook dat het raam niet verslijt en de kleur ervan niet afgaat. Bij deze ramen moet je je hierover geen zorgen maken.

Als je goed zorg draagt voor het PVC, gaat het lang mee. Je wilt niet elke maand een stuk tijd opofferen voor het onderhouden van je ramen, dat is logisch.

PVC of kunststof ramen zijn één van de makkelijkst te onderhouden ramen omdat je ze niet moet schilderen, schuren of lakken en je krijgt ze makkelijk proper. Bij het reinigen is een spons, water en een beetje reinigingsmiddel voldoende.

PVC ramen qua prijs-kwaliteit bij de beste

De voornaamste grondstof van deze ramen is relatief goedkoop. We schrijven voornaamste omdat de PVC wordt aangevuld met staal om de duurzaamheid en inbraakbeveiliging naar een hoger niveau te brengen.

Door een relatief goedkoop materiaal te verstevigen met een duurder, sterker materiaal geniet je van een aangename prijs voor topkwaliteit.

Onze PVC komt van Schüco en ons glas van Saint-Gobain. Twee toppartners die garant staan voor de beste kwaliteit.

Wil je graag PVC ramen kopen? Neem dan contact op!

De beste isolatie

PVC of kunststof heeft een lage warmtegeleiding. Dit zorgt ervoor dat deze ramen de temperatuur goed binnen of buiten houden. Hierdoor moet je minder stoken in de winter en blijft het aangenaam koel in de zomer. Niet enkel een voordeel qua comfort, maar ook merkbaar op het prijskaartje van jouw energieverbruik!

Voor velen is het belangrijk dat de akoestische isolatie van hoge kwaliteit is. Met deze ramen doe je jezelf een plezier. Geluid van buitenaf geraakt niet gemakkelijk binnen en jouw eigen geluid wordt geneutraliseerd.

Doordat de ramen zo goed isoleren en stevig zijn, voldoen ze aan de strengste huidige bouwnormen. Een hot topic tegenwoordig, waar jij geen rekening mee hoeft te houden!

Op zoek naar een alternatief voor PVC ramen? Bekijk dan onze pagina over aluminium ramen.

Werkwijze en nazorg

We werken graag op een efficiënte manier. Hoe doen we dit? Door snel langs te komen voor de opmeting en een offerte te sturen in minder dan 2 weken. Combineer dit met een transparante communicatie over de planning en prijzen en je hebt een aangename samenwerking!

Hebben wij jouw raam geplaatst en heeft jouw raam schade opgelopen? We komen zo snel mogelijk langs om het te repareren of vervangen tegen een voordelig tarief. Heb je nog garantie? Dan is dit natuurlijk gratis! Meer info hierover: herstellingen.

Heb je vragen over onze ramen? Neem dan gerust contact op!