Veelzijdig & Groot assortiment

PVC Deuren

PVC deuren zijn enorm veelzijdig omdat het assortiment zo groot is. Heb je een woning in klassieke stijl of eerder modern? Je vindt altijd wel een PVC deur dat perfect bij jouw huis past.

Doordat PVC een relatief goedkoop materiaal is, zijn deze deuren een budgetvriendelijke keuze voor alle renovaties, verbouwingen en nieuwbouw. Ook is de isolatie van deze deuren bij de beste. Een investering die je op termijn terugwint!

Een PVC deur isoleert als geen ander

Tegenwoordig is het nog belangrijker om jouw huis goed te isoleren om zo veel mogelijk energie (en dus ook geld) te besparen. PVC of kunststof heeft een zeer lage warmtegeleiding. Het resultaat hiervan? Het houdt warmte binnen in de winter en buiten in de zomer waardoor je minder moet stoken/verkoelen. Iets wat je zeker zal merken aan jouw energiefactuur.

Omdat PVC deuren lang meegaan en enorm goed isoleren, voldoen ze aan de strengste huidige bouwnormen. Het is niet altijd even gemakkelijk om mooie deuren te vinden die hieraan voldoen, maar daar moet je je dus al geen zorgen over maken.

Is akoestische isolatie voor jou van belang? Ook dan zijn PVC deuren een slimme keuze. Ben je op zoek naar een goed alternatief voor PVC deuren? Bekijk dan onze pagina over aluminium deuren!

Een PVC deur is enorm duurzaam

PVC is van nature een materiaal dat lang meegaat doordat het niet kan rotten of roesten. Hiernaast is het ook gemakkelijk te onderhouden. Af en toe de PVC deur wassen met water, een reinigingsmiddel en een spons volstaat.

Het materiaal is ook zeer slijtvast en stabiel. Als je jouw PVC deur goed onderhoudt, dan zal deze tientallen jaren meegaan. De kans bestaat dat je tijdens jouw leven nooit meer een andere deur moet aanschaffen.

Onze kwaliteitsvolle PVC komt van Schüco en ons duurzame glas van Saint-Gobain. Kwaliteit en duurzaamheid verzekerd!

Wil je graag een deur die lang meegaat en makkelijk te onderhouden is? Neem contact op!

Prijs-kwaliteit verhouding?

Vergeleken met alternatieve materialen, is PVC redelijk goedkoop. Daarom is het zeker een materiaal dat je moet overwegen als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke deur. Omdat de prijs van PVC vrij laag ligt, denken mensen vaak dat het een slechter materiaal is dan de alternatieven.

De laatste decennia is de kwaliteit van PVC er enorm op vooruit gegaan. Het gaat lang mee, is makkelijk te onderhouden en isoleert zeer goed. Zowel tegen verschillende temperaturen als geluid.

Er is veel keuze beschikbaar qua kleuren en afwerkingen van PVC deuren. Voor deurpanelen werken we samen met Frager.

We raden voor nieuwbouw een vleugeloverdekkende deur aan. Deze heeft de meest moderne look van alle deuren op de markt.

Onze werkwijze en nazorg bij een PVC deur

Heeft jouw deur schade opgelopen en hebben wij deze geplaatst? We komen zo snel mogelijk langs om deze te vervangen of repareren tegen een eerlijk tarief. Heb je nog garantie? Dan is dit natuurlijk gratis! Meer info hierover: herstellingen.

We werken graag op een aangename en efficiënte manier. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Door zo snel mogelijk langs te komen voor de opmeting en een offerte te sturen in minder dan 2 weken. Hiernaast voorzien we een transparante communicatie over de planning en onze prijzen.

Heb je vragen over onze deuren? Neem dan gerust contact op!