STEELLOOK Ramen

Ultra Steellook ramen van Reynaers Aluminium

Een landelijke woning, een industrieel pand, een vintage veranda of toch maar een hedendaagse nieuwbouwwoning of renovatie. Het Reynaers aluminium Steellook profiel is met zijn slanke look uiterst geschikt voor elk van deze woningen. Steellook ramen zijn enorm populair op heden. 

Steellook profiel

Slimline 38 bij steellook ramen

De Steellook profielen zijn bij Reynaers ook wel bekend als de SL38 profielen of de SlimLine 38. Het product is ontwikkeld om het slank uiterlijk van een stalen raam na te bootsen maar voor de prijs van een aluminium raam. Steellook ramen zijn op die manier esthetisch fijn afgewerkt. 

Varianten

De verschillende varianten

Binnen de steellook ramen reeks zijn er 3 verschillende modellen terug te vinden. Elk met hun eigen kenmerken. De meest voorkomende is de “Classic” die gekenmerkt wordt door zijn hellend oppervlakte. De “Cubic” heeft dan weer een strak en afgevlakt profiel en de “Ferro” staat bekend om zijn scherpe rechte lijn en schaduwopeningen.

Door het strakke profiel, zijn de Reynaers Steellook ramen iets minder isolerend dan de Reynaers Masterline ramen. Geen nood, Reynaers heeft ook hiervoor een oplossing voorzien. Je kan kiezen voor de hoog isolerende HI profielen of de HI+ profielen. Wil je nog een stapje verder gaan dan kan je HI of HI+ variant combineren met triple beglazing.

Profiel

Welke kleur hebben steellook ramen?

De SL38 profielen, zijn net zoals de andere profielen van Reynaers beschikbaar in meer dan 400 kleuren. Zwart (RAL 9005) is ook bij het Steellook profiel de meest voorkomende kleur. Heb je toch liever een andere tint zoals Antracietgrijs (RAL 7016), kwartsgrijs (RAL 7039) of aluminiumkleurig (RAL 9006)?

In onze toonzaal of tijdens plaatsbezoek, hebben we steeds kleurenwaaier beschikbaar die je helpt bij de juiste kleurkeuze.

Extra touch

Aanvullende producten

Een steellook raam kan heel mooi gecombineerd worden met een houten voordeur. Om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, kan je deze ook via ons bestellen.

Wil je toch een extra touch geven aan het glas van je ramen dan je kiezen om hier kleinhouten op te plaatsen. We geven je hier graag verder advies over.

Onze waarden

Peeters Ramen en Deuren

Vlotte & eerlijke communicatie

Laat je weten dat je een offerte wilt? Dan komen we zo snel mogelijk langs voor de opmetingen. Meestal lukt ons dit binnen de 2 weken. Over de planning van de opmetingen tot de uitvoering communiceren we helder en vlot om je zorgen zo volledig mogelijk weg te nemen.

Mooie resultaten

Peeters Ramen en Deuren bestaat al 20 jaar. In deze tijd hebben we al heel wat gerealiseerd. Bekijk onze realisaties om inspiratie op te doen!

Betrouwbare garanties

De eerste paar jaar heb je onder andere garantie op het sluitwerk, rolluikmotoren… We herstellen jouw buitenschrijnwerk zo snel mogelijk als wij het geplaatst hebben. Valt het nog onder garantie? Dan is dit natuurlijk gratis. Merk je bijvoorbeeld condens in het glas? Dan komen we het gratis vervangen.

Goede nazorg

Onze taak stopt niet na het plaatsen van jouw buitenschrijnwerk. Als klant geniet je van herstellingen tegen een heel gangbaar tarief bij bijvoorbeeld storm schade.