Verluchten zonder kleine indringers

Vliegenramen

Verluchten zonder last te hebben van kleine indringers? Dan kan je best vliegenramen kopen. Deze laat je in de winter gewoon zitten of je bergt ze op.

Onze vliegenramen zijn strak, modern en gaan lang mee. Hiernaast doen ze natuurlijk ook wat ze horen te doen: kleine indringers buiten houden.

Ook op zoek naar ramen en deuren? Bekijk dan onze pagina’s over PVC en aluminium.

Welke vliegenramen kopen?

Net zoals bij ramen en deuren, heb je bij vliegenramen keuze tussen verschillende types die elk hun voordelen hebben. We sommen ze even op.

Belangrijk om te onthouden is natuurlijk bij welk type raam ze geplaatst gaan worden en welke je het meest praktisch lijken. Ook de stijl is iets om over na te denken.

Deze hor klik je gemakkelijk vast op openstaande draai- en kiepramen. Je kan ze ook wegnemen wanneer je wilt, bijvoorbeeld in de winter. Dit vliegenraam is de beste keuze voor draai- en kiepramen van elk formaat.

Dit opendraaiend vliegenraam is perfect voor buitendeuren. Het is een soort deur die je kan openzetten om van een doorgang gebruik te maken. Je kan de vliegendeur ook wegnemen in de winter.

Deze variant lijkt hard op een vliegendeur omdat het ook de mogelijkheid geeft om van doorgangen gebruik te maken. Je schuif deze open zoals een schuifdeur. Ze zijn dus de beste keuze om een schuifdeur vlieg- en mugvrij te maken. Ook voor standaarddeuren kan je gebruik maken van een schuifvliegenraam.

Vliegenramen kopen op maat gemaakt?

Onze vliegenramen op maat passen op elke deur en elk raam. Qua look zijn er ook enkele variaties beschikbaar. Je kan bijvoorbeeld een kleur kiezen die aansluit bij de rest van jouw buitenschrijnwerk.

Denk aan vliegenramen voor schuiframen, kiepramen, enzovoort. Bij elk type raam past een vliegenraam dat naadloos aansluit en je beschermt tegen indringers.

Een vliegenraam op maat beschermt het best tegen kleine indringers omdat er geen gaatjes aanwezig zijn.