Deuren

Een nieuwe voordeur kopen?

Een nieuwe voordeur kopen of je oude buitendeur vervangen. Een leuk keuzeproces voor de nieuwe blikvanger van je woonst. Een voordeur zorgt voor een eerste indruk van je woonst. Het bepaalt een deel je stijl en uitstraling van je woning. Ook hier zijn er vele mogelijkheden. We zetten ze even op een rijtje.

Heb je toch nog vragen of wens je een vrijblijvende offerte, neem dan zeker contact op.

De mogelijkheden

Een glazen voordeur

Voor wie een heldere inkomhal wilt, is een glazen voordeur de beste keuze. Maar ook hier zijn er verschillende varianten mogelijk. Heb je toch graag een beetje privacy dan kan je kiezen om onderste deel van je deur te voorzien van het paneel en het bovenste van het glas. De overgang tussen paneel en glas, kies je zelf.

Een glazen inkomdeur waar men toch niet kan door binnenkijken? Dan is een gezandstraald glas iets voor jou. Een gezandstraald glas ontstaat door zand onder hoge druk tegen het glas te spuiten. Hierdoor wordt het glas mat maar laat het wel nog licht door.

Heb je een brede deuropening en wil je een deur met een mooi paneel dan kan je kiezen om links en/of rechts van je deur een zijlicht te voorzien.

De mogelijkheden

Vleugeloverdekken voordeur

Een voordeur met een vleugeloverdekkend paneel geeft een moderne toets aan je buitendeur. Een vleugeloverdekkend paneel is verlijmd over de volledige oppervlakte van de vleugel, op gelijke hoogte met je deurkader. Hierdoor geeft een vleugeloverdekkende voordeur een strakke en elegante look t.o.v. een traditionele deur.

De mogelijkheden

Een voordeur met paneel

Ook bij een traditionele voordeur zijn er nog vele keuze die je dient te maken. Alles begint met de kleur van je deur gevolgd door het paneel dat je in de deur wilt plaatsen. Zo kan je kiezen voor een vlak paneel, een paneel met verticale lijnen, een cottage paneel of toch maar een specifiek paneel van het merk Frager?

De mogelijkheden

Deurtrekker

Elke deur kan je voorzien van een bijpassende deurtrekker. Je kan kiezen voor een inox exemplaar, een moderne horizontale of verticale trekker, een deur bol of toch maar liever een voordeur zonder trekker. Heb je toch nog iets anders gezien dan is ook dit zeker mogelijk voor jouw unieke deur.

Waarom bij ons

Wij maken het jou graag gemakkelijk!

Verder kan je ook nog kiezen in welk materiaal je voordeur komt. Zo heb je de keuze uit een aluminium voordeur van het merk Reynaers of een PVC deur van het merk Schüco. Elk op zijn eigen staan ze voor topkwaliteit en duurzaamheid binnen hun segment.

Voor PVC heb je keuze uit meer dan 70 verschillende kleur en texturen. Bij aluminium kan je kiezen uit meer dan 400 kleuren.

Een veilig gevoel bij je deur is voor ons van uiterst belang. Onze fabrikanten staan er dan ook garant voor om de deuren te testen volgens de strengste veiligheidsnormen. Om je nog een extra gevoel van comfort te geven voorzien we elke deur van 3 dagschieters die via een magneet automatisch in hun slot gaan vanaf je deur sluit. Je hoeft ze dus zelfs niet meer op slot te doen. Ook dit draagt bij tot de kwaliteit en levensduur van je voordeur.

Onze waarden

Peeters Ramen en Deuren

Vlotte & eerlijke communicatie

Laat je weten dat je een offerte wilt? Dan komen we zo snel mogelijk langs voor de opmetingen. Meestal lukt ons dit binnen de 2 weken. Over de planning van de opmetingen tot de uitvoering communiceren we helder en vlot om je zorgen zo volledig mogelijk weg te nemen.

Mooie resultaten

Peeters Ramen en Deuren bestaat al 20 jaar. In deze tijd hebben we al heel wat gerealiseerd. Bekijk onze realisaties om inspiratie op te doen!

Betrouwbare garanties

De eerste paar jaar heb je onder andere garantie op het sluitwerk, rolluikmotoren… We herstellen jouw buitenschrijnwerk zo snel mogelijk als wij het geplaatst hebben. Valt het nog onder garantie? Dan is dit natuurlijk gratis. Merk je bijvoorbeeld condens in het glas? Dan komen we het gratis vervangen.

Goede nazorg

Onze taak stopt niet na het plaatsen van jouw buitenschrijnwerk. Als klant geniet je van herstellingen tegen een heel gangbaar tarief bij bijvoorbeeld storm schade.