Warmte & Daglicht buitenhouden

Rolluiken

Rolluiken zijn een goede keuze voor iedereen die warmte en daglicht wilt buitenhouden. Zo houd je jouw huis aangenaam koel in de zomer. Voor mensen die beter slapen in volledige duisternis, zijn rolluiken een must.

Ook op zoek naar ramen en deuren? Bekijk dan onze pagina’s over PVC en aluminium.

Voordelen van rolluiken

Rolluiken hebben tal van voordelen die we graag even opsommen.

  • Houdt daglicht buiten zodat je jouw computer en televisie optimaal kunt gebruiken.
  • Blokkeert zonlicht volledig wanneer het helemaal gesloten is. Ideaal voor een goede nachtrust.
  • Ze zijn een extra obstakel voor inbrekers. Deze krijgen de nieuwere modellen van rolluiken enorm moeilijk open als deze volledig gesloten zijn.
  • Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar qua afwerking en kleur. Je vindt gegarandeerd een rolluik dat perfect bij jouw buitenschrijnwerk past.

De ultieme vijand van de zon

Als je de mogelijkheid wilt om een kamer volledig te verduisteren, dan is een rolluik de allerbeste keuze. Wanneer deze volledig gesloten is, geniet je van de beste nachtrust omdat al het licht geblokkeerd wordt.

In de zomer wil je het lekker fris houden in huis. Met een rolluik bespaar je veel geld op je energierekening omdat je geen gebruik moet maken van airconditioning om je huis te verkoelen. Doe het rolluik gewoon dicht doorheen de dag en zet het open in de nacht. Zo houd je bijna alle warmte buiten, zelfs op de warmste dagen.

Rolluiken voor elke stijl

Rolluiken zijn populair bij veel mensen omdat ze een oplossing zijn voor veel hedendaagse problemen. Wat bijdraagt aan de populariteit is het feit dat ze beschikbaar zijn in een groot aantal kleuren en afwerkingen.

Hierdoor vindt iedereen wel een rolluik dat perfect bij hun huis past, of het nu gaat om een modern, traditioneel of klassiek huis. Het strakke design sluit naadloos aan bij moderne huizen.

Onze duurzame én stijlvolle rolluiken halen we bij onze partner Wilms. Je kan dus op twee oren slapen omdat deze garant staat voor een lange levensduur!