Glazen deuren

Glazen buiten- en voordeuren

Wil je je voordeur of achterdeur vervangen en ben je op zoek naar exemplaar dat veel licht doorlaat? Dan is een glazen buitendeur wat je zoekt. Zo creëer je een heldere inkomhal of meer licht in de toegangsruimte achteraan.

Een glazen voor of achterdeur bestaat nog in verschillende varianten. Voor elke situatie een unieke buitendeur.

De mogelijkheden

Glazen deur met paneel

Heb je toch graag een beetje privacy dan kan je er voor kiezen om het onderste deel van je deur te voorzien van het paneel en het bovenste van een glas. Je kiest zelf op welke verhouding je de scheiding tussen het paneel en het glas zet. Een veel voorkomende verhouding is ½ paneel en ½ glas maar sommige mensen kiezen dan weer voor 2/3 paneel en 1/3 glas. Alles is mogelijk in functie van je verlangen.

De mogelijkheden

Gezandstraald glas

Een glazen inkomdeur waar men toch niet kan door binnenkijken? Dan is een gezandstraald glas iets voor jou. Een gezandstraald glas ontstaat door zand onder hoge druk tegen het glas te spuiten. Hierdoor wordt het glas mat maar lat het wel nog licht door. Je hebt de mogelijkheid om je glas te voorzien van een tekening of logo of toch maar een heldere rand langs de buitenzijde.

De mogelijkheden

Voor- of achterdeur met glazen zijlicht

Voor wie graag een deur met een mooi paneel wenst maar toch nog wilt genieten van de nodige lichtinval, is een deur met glazen zijlicht de ideale oplossing. Je kan er voor kiezen om het zijlicht langs één of twee kanten van de deur te plaatsen. Let er wel op dat je voor deze oplossing een brede opening nodig hebt want de breedte van de deur blijft ongewijzigd.

De mogelijkheden

Zwart getint glas

Een nieuwe trend is een zwart getint glas. Dit glas heeft een strakke en moderne look door zijn zwart kleur. Het past perfect bij een moderne woning of een ruimte waar je net wat minder licht wilt binnen krijgen. Want door zijn zwart tint laat het glas veel minder licht door.

De varianten voor glazen voor- of achterdeuren zijn oneindig. Iedere combinatie is mogelijk. Dit zorgt er voor dat je buitendeur uniek is. We begeleiden je graag stap voor stap in dit keuze proces.

Onze waarden

Peeters Ramen en Deuren

Vlotte & eerlijke communicatie

Laat je weten dat je een offerte wilt? Dan komen we zo snel mogelijk langs voor de opmetingen. Meestal lukt ons dit binnen de 2 weken. Over de planning van de opmetingen tot de uitvoering communiceren we helder en vlot om je zorgen zo volledig mogelijk weg te nemen.

Mooie resultaten

Peeters Ramen en Deuren bestaat al 20 jaar. In deze tijd hebben we al heel wat gerealiseerd. Bekijk onze realisaties om inspiratie op te doen!

Betrouwbare garanties

De eerste paar jaar heb je onder andere garantie op het sluitwerk, rolluikmotoren… We herstellen jouw buitenschrijnwerk zo snel mogelijk als wij het geplaatst hebben. Valt het nog onder garantie? Dan is dit natuurlijk gratis. Merk je bijvoorbeeld condens in het glas? Dan komen we het gratis vervangen.

Goede nazorg

Onze taak stopt niet na het plaatsen van jouw buitenschrijnwerk. Als klant geniet je van herstellingen tegen een heel gangbaar tarief bij bijvoorbeeld storm schade.