ZWARTE Ramen

Zwarte ramen, trending bij moderne woningen.

Als je van plan bent om je ramen te vervangen of ramen te kopen voor jouw nieuwbouwwoning, is de kans groot dat je voor zwart kiest. Vandaag de dag zijn zwarte ramen geschikt voor alle type van woningen: van nieuwbouw tot renovatie, van landelijk tot modern.

 

Materialen

Mogelijke materialen voor zwarte ramen

Wie zwarte ramen wilt voor zijn renovatieproject of nieuwbouw woning, heeft keuze uit 2 materialen: zwarte aluminium of zwarte PVC ramen en deuren.

Bij Aluminium is zwart reeds lange tijd de meest voorkomende kleur. Het zorgt voor een strakke look bij het Reynaers Masterline 8 profiel of een landelijke uitstraling bij het Reynaers Steellook profiel. Bij Peeters kiest meer dan 80% van onze aluminium klanten voor zwarte ramen.

Daarnaast is zwart ook bij de PVC ramen en deuren een nieuwe voortrekker. Met PVC ramen kies je budgetvriendelijke oplossing voor je project en dit met een zeer goed isolerend Schüco PVC profiel. Sinds enige tijd is de zwarte kleur ook bij PVC beschikbaar. Hier merken we dan ook dat het een zeer populaire kleur keuze is.

Bij PVC ramen en deuren heb je de mogelijkheid om de zwarte kleur langs de buitenzijde te combineren met een lichtere kleur zoals wit, crème of een andere kleur naar keuze aan de binnenkant. Ook bij aluminium behoort dit vandaag de dag tot de opties.

Kleuren

Mogelijke kleuren voor zwarte ramen

De zwarte kleur van nieuwe ramen en deuren past prima bij wit en zorgt voor een moderne en strakke look of past ideaal bij de een landelijke stijl. Maar binnen de zwarte kleur zijn ook nog verschillende kleurvarianten mogelijk.

Bij PVC van het merk Schüco kan je onder andere kiezen voor zwartgrijs met granulé, voor een mat zwartbruin of zwart met verweerde houtnerf. Maar de meest voorkomende kleur is mat zwart (+-RAL 9005M).

Reynaers Aluminium profielen zijn beschikbaar in meer dan 400 kleuren. Waarbij Zwart RAL 9005 de meest voorkomende kleur is. Maar ook zijn er varianten mogelijk. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor RAL 9004 signaalzwart of RAL 9011 grafietzwart.

In onze toonzaal of tijdens plaatsbezoek, hebben we steeds kleurenwaaier beschikbaar die je helpt bij de juiste kleurkeuze.

Voordelen

Geschikt voor elke bouwstijl

Of je nu kiest voor een renovatie of nieuwbouw, voor een moderne look of voor een landelijke stijl, zwart RAL 9005 of een variante kleur komt overal tot zijn recht. Dit zorgt er ook voor dat steeds meer mensen voor zwart kiezen.

Ben je benieuwd of zwart ook de juiste kleur is voor je nieuwe ramen en deuren? Kom langs in onze toonzaal of ontdek het tijdens een plaatsbezoek van onze opmeter.

Kwaliteit

Zijn zwarte ramen kleurvast?

Bij Peeters Ramen en Deuren kiezen we er voor om enkel met de beste merken samen te werken. Zo geeft Schüco (voor PVC) maar liefst 12 jaar garantie op de kleurvastheid van de zwarte folie op de ramen. Dit 2 jaar extra t.o.v. de meeste concurrenten.

Ook Reynaers (voor aluminium) staat gekend voor zijn jarenlange ontwikkeling bij het lakken van aluminium profielen zodanig dat ze voldoen aan de hoogste technische specificaties en normen. U kan er dus gerust op zijn dat ook de zwarte lak bij aluminium ramen van topkwaliteit is aan een goede prijs.

Prijs

Prijs ramen berekenen?

Je wilt je oude ramen en deuren vervangen of nieuwe ramen en deuren plaatsen in je nieuwbouw woning en bent geïnteresseerd naar de prijs per m². Een eenvoudige simulatietool bestaat echter niet, hiervoor zijn ramen en deuren veel te complex.

Het kopen van nieuwe ramen en deuren gaat gepaard met een aantal keuzes. Tijdens een plaatsbezoek of een bezoek aan onze toonzaal begeleiden we je graag in dit proces.

  • Welke materiaal verkies je voor je nieuwe ramen en deuren? PVC of Aluminium
  • Welk type beglazing past het best bij je project? Dubbele of driedubbele beglazing
  • Dienen de oude ramen ook uitgebroken en afgevoerd te worden?
  • Welke ramen moeten open gaan en welke niet?
  • Heb je al eens stil gestaan bij ventilatie om in aanmerking te komen voor de renovatiepremie?
  • De prijs van je nieuwe ramen berekenen, hangt dus van vele factoren af. Het zelf bepalen van de prijs per m² is dus niet mogelijk. Maar wij staan je graag bij met onze expertise en maken een prijs op maat. Bezoek onze toonzaal of vraag een gratis plaatsbezoek aan.
Onze waarden

Peeters Ramen en Deuren

Vlotte & eerlijke communicatie

Laat je weten dat je een offerte wilt? Dan komen we zo snel mogelijk langs voor de opmetingen. Meestal lukt ons dit binnen de 2 weken. Over de planning van de opmetingen tot de uitvoering communiceren we helder en vlot om je zorgen zo volledig mogelijk weg te nemen.

Mooie resultaten

Peeters Ramen en Deuren bestaat al 20 jaar. In deze tijd hebben we al heel wat gerealiseerd. Bekijk onze realisaties om inspiratie op te doen!

Betrouwbare garanties

De eerste paar jaar heb je onder andere garantie op het sluitwerk, rolluikmotoren… We herstellen jouw buitenschrijnwerk zo snel mogelijk als wij het geplaatst hebben. Valt het nog onder garantie? Dan is dit natuurlijk gratis. Merk je bijvoorbeeld condens in het glas? Dan komen we het gratis vervangen.

Goede nazorg

Onze taak stopt niet na het plaatsen van jouw buitenschrijnwerk. Als klant geniet je van herstellingen tegen een heel gangbaar tarief bij bijvoorbeeld storm schade.