Aangename schaduw

Zonneschermen

Een zonnescherm wordt ook wel een zonnewering of zonneluifel genoemd. Men bedoelt hiermee meestal een knikarmscherm. Dit is de stoffen doek met aluminium armen die de voorlijst verbinden met het muurprofiel.

Je kan zo gemakkelijk het doek naar beneden laten om aangename schaduw te creëren. Ze zijn de laatste tijd nog populairder geworden omdat het vaak heel warm is.

Voorzie schaduw op je terras

De meeste mensen houden wel van warme dagen, maar bij temperaturen boven 30°C verkiezen er veel om in de schaduw te genieten. Dit gaat gemakkelijk wanneer je een zonneluifel plaatst op jouw terras. Zo ben je ook beschermd tegen de uv-straling van de zon.

Door schaduw te voorzien op je terras, kan je zelfs op de warmste dagen genieten van buiten eten, even afkoelen wanneer het binnen te warm wordt…

Zonnescherm op maat

Onze zonneschermen op maat zijn perfect voor elk terras. We passen de afmetingen aan op basis van jouw voorkeur. Hierdoor is het bij ons mogelijk om elk stukje tuin van de perfecte hoeveelheid schaduw te voorzien, zelfs grotere oppervlakken.

We maken de zonneluifels volledig op maat. Dit wil zeggen dat we tot op de millimeter nauwkeurig zijn. Zo komt de functionaliteit van een zonneluifel volledig tot uiting. Hiernaast zijn ze een fantastische toevoeging qua stijl omdat je helemaal zelf de look ervan kan kiezen.

Wilms zonnescherm 700LX

Dit moderne, geautomatiseerde zonnescherm voorziet jouw woning van extra functionaliteit en stijl, ongeacht de bouwstijl. Met de elektromotor op afstandsbediening kan je het scherm openen en sluiten met één druk op de knop. Koppelen aan je smart home is ook mogelijk.

Terrassen en raampartijen worden steeds groter, zeker bij moderne woningen. Dit zonnescherm is beschikbaar tot een breedte van 7 meter en een 3,5 meter uitval. Hiermee voorzie je bijvoorbeeld jouw terras van 5 meter op 3 meter van schaduw en verkoeling.

Verder is het zonnescherm voorzien van directe en indirecte ledverlichting die je kan afstellen met de afstandsbediening. Perfect voor jouw terras ten allen tijde te voorzien van de juiste sfeerverlichting.

Voor mensen die geen speciale verlichting nodig hebben, is er ook een budgetvriendelijkere versie zonder ledverlichting verschenen.

De zonneschermen van onze partner Wilms staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Je zal er dus lang van kunnen genieten!

Veel gestelde vragen

Poets het doek met lauw water en een zachte borstel. Schoonmaakmiddel met een lage pH-waarde (<7,5) kan je gebruiken indien nodig. Laat het water (en de zeep indien van toepassing) intrekken voor ongeveer een kwartier. Spoel af met een tuinslang en laat het drogen voor je het zonnescherm weer intrekt.

De zonneschermen van Wilms zijn altijd een goede keuze. Ze worden volledig op maat gemaakt, zijn heel stijlvol en gaan opvallend lang mee.

Dit hangt af van de stijl van jouw terras. We raden wel aan om een donkere kleur te kiezen omdat deze meer uv-straling en licht tegenhouden. Doordat het minder licht doorlaat, blijft het zicht naar buiten optimaal.