BUDGETVRIENDELIJK EN KWALITEITSVOL

PVC Schuiframen

Een PVC schuifraam past perfect bij elke interieur- en exterieurstijl dankzij de veelzijdigheid van PVC. Dit materiaal komt voor in verschillende varianten met elk een andere look. Het is verkrijgbaar in elke kleur die je kan bedenken. Maar er zijn ook praktische voordelen!

De voordelen van PVC schuiframen

Schuiframen of schuifdeuren hebben tal van voordelen gaande van meer lichtinval en ventilatie tot een handige extra doorgang. Een PVC schuifraam heeft extra voordelen. We sommen ze op.

  • Goedkoper dan aluminium omdat PVC goedkoper is om te maken en te bewerken.
  • Beschikbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen zoals lak en houtlook.
  • Enorm duurzaam: lange levensduur en 100% recycleerbaar.
  • Isoleert zeer goed, zowel thermisch als op vlak van geluid dankzij de dichtingen en unieke luchtkamers.

Ben je benieuwd naar de verschillen tussen PVC en aluminium? Bekijk dan ook aluminium schuiframen.

PVC schuifraam prijs

De prijs van PVC schuiframen ligt relatief laag omdat het een vrij goedkoop materiaal is. De voorbije jaren is PVC een echt kwaliteitsmateriaal geworden dat niet alleen recycleerbaar is, maar ook enorm lang meegaat.

Combineer dit met de sterke isolatiekwaliteiten van het materiaal en je krijgt een aangename investering die je na een tijd terugverdient. Hoe verdien je dit terug? Doordat het lang meegaat en goed isoleert tegen warmte en kou, zal je een lange tijd minder moeten uitgeven aan energie.

Doordat de energieprijzen steeds stijgen, wordt een PVC schuifraam een nog betere investering. Een tip: maak zeker gebruik van dubbel of 3 dubbel glas om de isolatie van de ramen nog beter te maken en ook meer te besparen!

Onze PVC komt van Schüco en ons glas van Saint-Gobain. Twee toppartners die garant staan voor de beste kwaliteit.

PVC schuifraam op maat voor elk huis

Een schuifraam zorgt voor meer lichtinval en bruikbare ruimte bij jou thuis. Ook de speciale overgang naar je tuin of terras is een aangenaam voordeel van het raam. Het is belangrijk dat al jouw buitenschrijnwerk bij elkaar past, goed isoleert en inbraakbestendig is.

Daarom maken wij onze PVC schuiframen op maat. Zo kan je optimaal gebruik maken van de voordelen van jouw schuifraam.

We passen de kleur aan op basis van de rest van jouw buitenschrijnwerk. Het is ook mogelijk om een speciale afwerking zoals bijvoorbeeld houtlook te kiezen. Zo geef je het raam een houten schijn terwijl je geniet van de praktische voordelen van PVC.